Over ons


Timmerfabriek Stadskanaal verhuisde in 1992 vanuit Stadskanaal naar Eerste Exloërmond. Dat valt onder de gemeente Borger-Odoorn. Geeft dat misverstanden?

Directeur HarmJan Nijmeijer: 'Een aantal goede klanten zeiden: 'We wisten niet eens waar je in Stadskanaal zat.'. Aannemers zien we immers bijna nooit, particulieren wel. Leveringen gingen soms verkeerd, ze zochten ons immers in Stadskanaal. We dachten toen: wie wat wil brengen, die vindt ons wel. Uiteindelijk hebben we de naam maar zo gelaten.

Wij zijn een machinale timmerfabriek in de ruimste zin van het woord. De hoofdmoot is ramen, deuren en vooral kozijnen. Daarnaast doen we ook houtskeletbouw en interieurwerk. Naast utiliteitswerken als bibliotheken, multifunctionele centra voor gemeentes en scholenbouw, werken wij voor kantoren en appartementengebouwen. Ook zitten wij in de particuliere sector. Als je kijkt naar de omzetverhouding is 95% aannemerij en 5% particulier.


Ik zeg altijd: zolang het maar van hout is, kunnen wij het in principe maken. Er is hier geen voorraad kant en klare kozijnen, wij werken puur op opdrachtbasis. Detaillering en maatwerk kunnen sterk wisselen. Een kozijn is bijzonder, maar ook weer niet. Klanten komen hier vanwege de goede reputatie, de prijs-kwaliteitverhouding en de leverbetrouwbaarheid.

HarmJan Nijmeijer
Directeur Timmerfabriek Stadskanaal


Levering van inbraakwerende kozijnen en deuren onder KOMO en 10 jaar verzekerde garantie, glas levering en plaatsen.

------------------------------
Ook rechtstreekse levering aan particulieren.

© 2021 Timmerfabriek Stadskanaal     |     Disclaimer      |     Realisatie: Intellisoft      | 
Timmerfabriek Stadskanaal